В новините
 
16.08.2006 09:35   Новината е видяна 3809 пъти
Нова стрийт мания от LOOP и по Южното Черноморие
Безброй летни изненади предстоят в черноморските курорти


От днес, черноморските градове и курорти ще бъдат LOOP-нати с новата промоция на най-младата мобилна мрежа в България. В 8 града по Черноморието български красавици на мощни четириколесни АТВ-та ще изненадат младите хора с множество атрактивни игри и награди.

LOOP стартира на 11 юли 2006 г. и до днес има близо 20 000 абоната. В мрежата с код 0883 всички на възраст между 14 и 26 г. могат да говорят помежду си за 1 стотинка на минута.

Стрийт манията на четири колела ще стартира във Варна и ще продължи през Обзор, Слънчев бряг, Несебър, Бургас, Созопол, Приморско и Китен. По време на street и off-road преживяванията по морския бряг младежите на възраст от 14 до 26 години ще имат възможност да участват в томболи и да печелят атрактивни шапки, фланелки и кърпи за глава.

„Специалитет” на промоцията ще бъде участието на известни български лица, сред които Ники Кънчев, Андрей от „Сблъсък”, както и Део и Лео, които ще промотират уникалната инициатива на LOOP, наречена „Доведи приятел”. Тя е изградена на принципа за създаване на ново потребителско общество. От началото на август всеки клиент на LOOP, който доведе свой познат да се присъедини към най-младата мрежа в България, получава бонус от 10 лева. Те ще бъдат приспаднати от следващата му месечна сметка.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |