В новините
 
19.10.2006 09:13   Новината е видяна 3854 пъти
Бургаски земеделци се опълчиха на Пинчев, подкрепят Беронов
Общинското ръководство на БЗНС-Бургас се обяви в подкрепа на кандидат-президентската двойка Неделчо Беронов –Юлияна Николова, разграничавайки се от позицията на лидера си Георги Пинчев, научи Бургас инфо. Даването на рамо на Беронов е станало на разширено заседание на местната структура преди два дни. Местните земеделци единодушно са гласували декларация за подкрепа, която е била подписана от председателят на БЗНС Бургас Димитър Стоянов.
Още в края на юли председателят на БЗНС Георги Пинчев обяви, че партията му няма да подкрепи номинацията на Беронов за кандидат-президент на десницата. Той аргументира отказа с това, че не споделя някои от решенията взети от конституционния съдия. Земеделският лидер обяви още, че за него не съществуват други кандидати с шансове за успех освен Петър Стоянов и Бойко Борисов. Въпреки отказа и на двамата да се кандидатират, Пинчев така и не промени позицията си до края на кампанията. От БЗНС Бургас отказаха да коментират, дали очакват решението им да доведе до вътрешно партийно разцепление. Лидерът на партията Георги Пинчев не бе открит за коментар.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |