В новините
 
23.11.2006 03:25   Новината е видяна 3816 пъти
В Бургас учат младите хора, как да развиват бизнес
Информационен център и ежеседмични съботно – неделни лекции в Бургас учат младите хора, как успешно да стартират собствен бизнес.
Начинанието е по проекта “Перспективите пред младите хора след разширяването на ЕС”. Инициативата се реализира от Младежко сдружение за демократично сътрудничество. Тя е с финансовата подкрепа на Държавната агенция за младежта и спорта по Програмата за младежки дейности 2006 – 2007 г. и по подпрограмата “Всеки е личност” за съхраняване, развиване и инвестиране в младежта като социален капитал на страната. Проектът стартира в Бургас в началото на септември.
“Целта е да се стимулира у младите хора желание, да развиват свой бизнес. Посредством изградения информационен център и ежеседмични съботно-неделни лекции, се предоставя информация на всички участници, как успешно да стартират в бизнеса. Младите хора, научават, какви са първоначалните процедури, как да регистрират дружество, как да използват бизнес софтуер, какви са бизнес процесите, счетоводни консултации и други”, съобщи координаторът на проекта Иван Андонов.
Лекторите участват в проекта на доброволни начала и са специалисти от областта на правото, мениджмънта, търговията, счетоводството, информационните технологии. В изградения информационен център през седмицата се събират и обработват въпросите, а специалистите дават своите отговори на семинарите.
Целта на проекта е след приключването му, в младите хора да се е изградило самочувствие и знания, които да ги подпомогнат да стартират сами свой собствен успешен бизнес.
Проектът се реализира по Програма за млажки дейности 2006-2007г. с финансовата подкрепа на Държавната агенция за младежта и спорта.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |