В новините
 
09.01.2007 22:03   Новината е видяна 3722 пъти
Несебър с нов туристически сайт на шест езика

Нов туристически сайт, който ще предлага информация на шест езика, подготвя община Несебър. Потребителите му ще ползват информация на български, руски, немски, английски, френски и испански.
Две са новите дестинации, в които предстои участие на курортната Община. Това е най-голямото туристическо изложение в Украйна - Киев. Деветото издание на международната борса започва на 28 март и ще продължи до 31 март. Там ежегодно се представят фирми в областта на туризма от над 50 страни.
През април пък регион Несебър ще се представи и на 16-тото издание на международната туристическа борса TNT’2007 в Букурещ, Румъния.
Към богатите рекламни носители тази година ще бъде прибавено и луксозното информационно издание „VISIT NESSEBAR”. Пътеводителят, отпечатан на руски и френски език, запознава с миналото, настоящето и бъдещето на региона, уточниха от Общината.
Несебър за пореден път ще се включи в най-значимата в България международна проява в областта на туризма – софийската борса „Ваканция”. За двадесет и четвърти път в Националния дворец на културата, от 22 до 24 февруари 2007 г., на 4000 кв.м изложбена площ ще се представят над 200 фирми, предлагащи бази за туризъм, туроператори, регионални, местни, браншови и продуктови туристически организации. Морската община ще се представи и на най-голямото изложение за пътуване и туризъм в Москва от 21 до 24 март 2007 г. Това най-мащабно туристическо събитие за руската столица се нарежда на трето място сред световните туристически борси.
За 2006 година община Несебър отчете успешен туристически сезон с ръст от 17,34%. По предварителна информация на големите туроператорски фирми, опериращи на европейския пазар, очакванията за сезон 2007 г. е ръст на туристите от 14-16 %.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |