В новините
 
18.08.2007 09:36   Новината е видяна 4533 пъти
БСП-Бургас предлага съветниците да нямат право на трети мандат
Общинските съветници да нямат право на повече от два пълни мандата ще предложи депутатът и лидер на БСП в БургасСтойко Танков на заседанието на общинското ръководство на партията този понеделник.

Танков обяви това днес на пресконференция. На заседанието си в първия ден от следващата седмица общинското ръководство на БСП ще обсъжда имената от листата за съветници на предстоящите местни избори. Ще бъде предложено да я оглави Павел Маринов.

На вчерашното 3-часово заседание на местния актив на партията името му бе отхвърлено като евентуален кандидат за кмет. Решението бе да се подкрепи издигнатият от тракийците Йоан Костадинов за четвърти мандат.

По време на пленума е имало две тези-да се заложи на сигурното в лицето на Йоан Костадинов или на Павел Маринов като представител на обновлението. На този етап е надделяло чувството за практицизъм-Костадинов има по-голям ресурс да се победи на изборите, отколкото една нова кандидатура.

Така Танков обоснова решението на общинското ръководство. На пресконференцията днес Танков каза още, че в момента БСП-Бургас няма ресурс да води вътрешни битки повече.

Той обяви и данни от социологически проучвания, които сочат, че бургаските социалисти могат да съберат 15-18 хиляди гласа и в зависимост от избирателната активност да имат 10 -11 съветници.

Танков обяви още, че месец след изборите предлага да се свика заседание на партията за избор на нов председател на социалистите в морския град.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |