В новините
 
28.08.2007 10:35   Новината е видяна 5087 пъти
Атрактивен център за селски туризъм
Сeло Ливада ще стане атрактивен център за селски и еко туризъм, съобщи по време на събора по повод празника на селото кметът на община Камено Димитър Которов. Вече са направени първите стъпки в тази насока. Частни инвеститори започват изграждането на модерно вилно селище. Мястото е идеално за отдих и именно поради тази причина вече доста англичани са закупили къщи тук. Село Ливада е с древна история и красива природа. Районът е богат на археологически забележителности. Чешмата в центъра се захранва с вода от действащ римски водопровод, разказаха местните.

Которов разкри, че вече към селата около Камено има голям инвеститорски интерес.

Десетки жители посрещнаха гостите в центъра на селото с хляб и сол, където бяха открити традиционните народни борби. 10 младежи се включиха в надпреварата и показаха уменията си на импровизирания тепих. Победител стана 26 годишният Николай Дачев, който бе възнаграден с малко яре.

Състоя се и футболна среща между отборите на Ливада и Русокастро. Футболистите на Ливада играха с нови екипи, подарък от основния спонсор на селото Йосиф Петров. Празникът продължи с музикална програма, изнесена от самодейци на селото.   




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |