В новините
 
05.09.2007 11:03   Новината е видяна 5482 пъти
Няма да съм кандидат за кмет, заставам зад Николов от ГЕРБ

Облак от сини балони, украсени със златните звезди на партия “Средна европейска класа" се издигна в небето над Бургас след заключителния етап на конкурса “Мини крал и кралица Свят 2007". В международното шоу, на което градът ни беше домакин миналата седмица участваха деца на възраст от 4 до 15 години от Украйна, Русия, България, Казахстан, Турция, Грузия и Литва. Главен спонсор на красивото събитие беше общинският съветник и лидер на Средна европейска класа Георги Манев.


Има вероятност да ме видите  в листата на Средна европейска класа, предупреди лидерът й Георги Манев. Бигбрадъра Здравко Василев техен кандидат-кмет  в Приморско?   

- Г-н Манев, как върви подготовката за местните избори? Носят се слухове, че ще бъдете кандидат за кмет на Бургас.
- Нашият вътрешен девиз е “Прави каквото трябва, пък да става каквото ще".  Ние сме единствената нова национално представена партия, която ще издигне свои кандидати за кметове и листи с общински съветници в много общини, но това не значи, че на всяка цена трябва да имаме кандидат-кмет в областния град Бургас. Така ще подготвим кампанията си, че състезанието ни с другите претенденти да бъде действително полезно за избирателите като резултат.
- Но в общини като Приморско и Средец, където Димитър Димитров и Тодор Пройков стоят непоклатими, нали не си правите илюзия, че имате някакви шансове?
- Напротив - ние преговаряме със Здравко Василев - първият победител от Биг брадър, той ще е чисто партийна, наша кандидатура. Разбира се, казвам го неофициално, защото разговорите с него не са приключили. В Черноморец вече обявихме официално Диана Колчева, в Созопол оглеждаме Димо Минков. В Поморие и Средец също ще имаме наш самостоятелен кандидат със съответната листа. В Несебър ще имаме само листа, там ще подкрепяме кандидатурата на ГЕРБ, чакаме те да я обявят, за да го направим публично.
- Не казвате нищо за истерията около Вас самия, защото чухме през пролетта, че нямате амбиция за съветник?
- Ние сме единственат партия в България, регистрирана в столицата със седалище на ул"Шейново"24 в Бургас и гражданите на Бургас могат директно да контактуват с председателя и Изпълнителния й комитет очи в очи и да  си кажат болката. Чух през последните месеци много болка за много нерешени проблеми и сигурно ще се наложи да не стоя вън от местната власт, за да мога реално да помагам. От друга страна, логично е членовете на Изпълнителния комитет да ме питат дали желая да съм кандидат за кмет и това е любопитна тема,  имам предложения като председател да ме издигнат. Но ние сме демократична партия и решенията се вземат с мнозинство, по устав. Това, което мога със сигурност да кажа от свое име е, е че подкрепям кандидатурата на Димитър Николов от ГЕРБ за кмет на Бургас.  Той е подготвен, управленец - технократ, може да защити интересите на всички граждани и прослойки. Неговите виждания за бъдещето изцяло се припокриват с очакванията на членовете на СЕК. Затова няма смисъл да разцепваме гласове на наши общи симпатизанти, които са предимно десни и център дясно ориентирани. Но всъщност бих могъл да помогна, ако се кандидатирам за общински съветник, И пакпод условие - ако има решение на нашето ръководство, ние не сме лидерска партия.
- Редно е да сте водач.
- В личен, професионален и обществен план имам много ангажименти и водачеството ще ме натовари с още повече отговорност, от друга страна ще видите, че в листата ни всички имена са с авторитет и харизма, вие ги познавате и всички без изключение заслужават да са водачи. До 5 септември ще знаете всичко.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |