В новините
 
09.11.2007 05:31   Новината е видяна 6015 пъти
Йоан Костадинов: Горд съм от свършеното като кмет на Бургас

Досегашният кмет на Бургас Йоан Костадинов, изкарал три последователни мандата на този пост, сподели пред приемника си Димитър Николов и пред журналистите това, което завещава след 12 години начело на общината – постижение, с което могат да се похвалят много малко негови колеги от страната.

Финалният отчет на Йоан, доказващ добрата работа, която е свършил той и екипът му за благото на града, предаваме едно към едно чрез неговите последни думи, преди да напусне окончателно кметския престол. Някои от постиженията си той разкрива за първи път публично, защото не е искал да се сметнат за проява на самохвалство или за предизборен популизъм.
“Горд съм, че 12 години бях кмет на един уникален град, на моя роден Бургас. Радвам се, че оставям общината в много добро финансово състояние. Оставям на депозитна сметка 11 милиона лева. По предприсъединителните фондове спечелихме няколко проекта по програма ИСПА за 86 милиона евро, в това число регионалното депо за отпъдъци и пречиствателната станция в “Меден рудник”, чиято първа копка предстои. Изработихме и 78 други проекта, които депозирахме в Министерство на регионалното развитие. Единият от тези проекти също е пред първа копка – реконструкцията на моста на булевард “Иван Вазов”. Радвам се, че оставям една стабилна община с възможности да се развива и през следващите години. Всичко това ми дава увереност, че оставям една добра база, която се надявам след 4 години да бъде с много по-голям ръст”.
 
 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |