В новините
 
08.12.2007 06:42   Новината е видяна 4645 пъти
Палят коли на СКАТ

Зад атентатите стоят политически и икономически интереси, смята шефът на телевизията Валери Симеонов. 1,30 часа след полунощ на 5 декември. Трима мъже с туби в ръцете притичват към "Ситроен Берлинго", паркиран пред входа на централния офис на телевизия СКАТ в ж.к. "Зорница". Бързо заливат колата с бензин, като оливат предните гуми и решетката, после драсват клечка кибрит и хукват в неизвестна посока. Екшънът, продължил по-малко от две минути, е записан с охранителните камери, монтирани на покрива на сградата и на улична лампа на два метра от горящото возило. На записа отлично се виждат извършителите, които нямат маски на лицата, нито правят опит да се прикрият. Не ги притеснява и факта, че пространството пред офиса е осветено, а вътре денонощно има жива охрана.
Касетата е предадена на полицията още в нощта на инцидента, но до момента няма задържани по случая. Това е втори атентат срещу бургаската телевизия в рамките на 10 дни. На 26 ноември неизвестни опожариха още един автомобил "Дачия", ползван от репортерите. И на двете коли има огромни надписи СКАТ, така че вероятността подпалвачите да са сбъркали, е изключена.
Пълният текст:
http://factor-bs.com/newsSingle.php?article=1923





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |