В новините
 
13.12.2007 14:59   Новината е видяна 4101 пъти
Общината губи 80 000 лв. от неподписани актове
Около 80 000 лв. е загубила Община Бургас от неиздадени наказателни постановления, съобщи директорът на „Обществен ред и сигурност” Костантин Луков. 
Касае се за 1595 актове, които са били съставени от отдел „Обществен ред и сигурност” и съответните РПУ- та на територията на общината за периода 2006- та - юли 2007- ма година. Актовете са били за различни нарушения, свързани с дейността на временни обекти, за неправилно паркиране или нарушение на наредбата за опазване на обществения ред. 
По закон, констативните актове е трябвало да бъдат подписани от компетентен служител в Община Бургас, за да влязат в сила. Това обаче не е станало и в резултат на това е изтекъл 6 месечния срок по закона за административните наказания и съответните глоби не могат да бъдат реализирани. От това само от тези актове Община Бургас губи около 80 000 лв. Според Луков се касае за немарливост и незаинтересованост на отговорни общински служители.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |