В новините
 
20.03.2008 15:23   Новината е видяна 3979 пъти
Криминална хроника

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :     
На 18.03.т.г. служители от РПУ Руен са установили извършителите на кражба на около 40 м. от магистрален оптичен кабел за Варна, преминаващ в покрайнините на с. Ябълчево, общ. Руен - това са : две непълнолетни 16 годишни момчета от с. Ябълчево, които са предали кабела на преминаващи прекупвачи. Работата по случая продължава от служители на РПУ Руен.              

ІІ. ПАБ :
На 19.03.т.г. около 14.00 ч. в РПУ Камено е получено съобщение за горящ лек автомобил «БМВ Х 5», между селата Полски извор и Тръстиково. Установено е, че автомобилът / който е със софийска регистрация и е ползван от 25 годишен мъж от Самоков/, се е самозапалил по време на движение и до идването на противопожарния автомобил, е изгорял напълно. Вероятната причина за инцидента : възникване на внезапна техническа неизправност в лекия автомобил.     
На 19.03.т.г. около 10.05 ч. в Първо РПУ Бургас е получено съобщение за възникнал пожар в гараж на автомобилен спортен клуб «Вронос», разположен зад стадион «Черноморец». Установено е, че огънят е възникнал при опит за смяна на потапяща бензинова помпа в резервоара на л.а. «Форд ескорт» от 43 годишния И.К. и 30 годишния П.П., и двамата от Бургас. Мъжете, са ползвали за осветяване под автомобила ел. крушка от 12 волта, когато внезапно в задната част на лекия автомобил възниква пожар, вследствие на който «Фордът» е изпепелен напълно, а И.К. и П.П. са получили изгаряния. И.К. е настанен в «Реанимация» на МБАЛ Бургас с около 20 % изгаряния - ІІ-ра степен по главата и тялото, както и изгаряния на дихателните пътища, а П.П. е настанен в Трета хирургия с 1-2 % изгаряния по лицето и ръцете, без опасност за живота. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила с осем огнеборци. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |