В новините
 
30.04.2008 05:21   Новината е видяна 4723 пъти
Поредна бургаска традиция предадена в ръцете на софийска фирма

Докато хората в Бургас се опитват да създадат традиция и да я запазят, малко нескопосаният екип, който набързо събраха в определено заведение, с гордост предоставя тези традиции на покровителите си. За съжаление бургаските медии едва ли не превъзнасят до небесата тази меко казана простотия.

Списание „Море” в нови ръце и с английска версия
Филип Петков - 28.04.2008 15:15
Първото маринистично списание у нас „Море” ще има нов издател и екип. Промяната няма да е само в страниците, ще има и версия на английски, за да бъде четивото достъпно и за целевата група през лятото – туристи. Новият брой на бургаското списание ще е готов до месец, увери настоящият редактор Антони Георгиев.
До първи юли „Море” трябва да бъде по реповете със 156 цветни страници, обявиха новите издатели от столичната „Вагабонд Медия”. Заместник-кметът по образованието Йорданка Ананиева съобщи пред медии, че общо пет фирми са кандидатствали с проект за морското списание. Според първоначалния график, периодичността между изданията ще бъде два месеца, като английската версия на статиите ще стои успоредно до българския текст.
В настоящия вариант на списанието има отредени рубрики за творците, художниците, историята на Стария Бургас, както и пътеписи до различни археологически забележителности наоколо. На страниците читателите ще намерят още интервюта с успели бургазлии във и извън България. Издателите замислят тиражът да бъде хиляда бройки.
Новия редакторски екип на списанието отправи покана към всички поети от морския град да продължат да изпращат своите творби, защото „Море” ще продължи да бъде тяхна трибуна.

Работата е сериозна!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |