В новините
 
25.07.2008 10:24   Новината е видяна 3801 пъти
.ME – Моето интернет име

От вчера в интернет пространството може да срещнете домейни с “разширение” .ME . За разлика от домейни като .TV което означава островната държава “Тивалу”, ME не е код на определа страна, а е т.н. Generic TLD – т.е. домейн с общо предназначение, каквито са .COM и .NET например.

Регистрация на .ME домеин е свободна, и не се изискват никакви документи. За нас българите, интересното в случая е, че може да се комбинират думи в изречения като например – www.nameri.me .

Bourgas.org е може би първата българска фирма предлагаща тези домейни. Цената е промоционална и е 65 лв. без ДДС за период от 2 год. Проверка на свободни домеини може да се направи тук: http://enick.supersite.myorderbox.com/domain.php

След като изберете домеин можете или да дойдете до нашия офис, или да попълните следната контакт-форма: http://www.e-nick.com/contact.asp . Можете да се свържете с нас през Skype – nmmmnu.

Трябва да въведете данните на собственика на домеина (фирма, име, адрес, пощенски код, държава, телефон, e-mail), DNS сервери (ако имате такива), а също и данни за издаване на фактура (само ако плащате чрез банков превод или е-пей).

Скоро след като получим данните, ще ви изпратим информация за плащането. След което ще регистрираме домеина за вас.

След регистрацията всички данни и DNS сервери ще могат да бъдат променяни, а при нужда винаги ще можете да се свържете с нас за информация и помощ, както правим това за останалите домейни като .COM например.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |