В новините
 
30.07.2008 09:16   Новината е видяна 7527 пъти
Информационен бюлетин на ОДП Бургас

На 27.07.2008 г. във Второ РПУ – Бургас е получено съобщение от 48-годишна жена от Бургас, че около 17.00 ч. на същата дата в комплекс "Славейков" е била нападната от неизвестно лице, което чрез сила й отнело златно колие. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия служители на Втора РПУ са заловили 21-годишния Н.К. от Бургас. В хода на разследването е установено, че същият е извършил грабежа  в съучастие с 24-годишния Г.Ж. от Бургас. Отнетата вещ е била  заложена в заложна къща. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29.07.2008 г при специализирана полицейска операция на сектор "Икономическа полиция" при ОДП – Бургас е установен склад за съхранение на спирт в с.Искра  общ. Карнобат, собственост на Д.Г. (34) от Карнобат. От склада са иззети 5 бидона по 150 л и 54 бр. 10-литрови туби със спирт. От управлявания от Д.Г. микробус "Мерцедес" са иззети още 600 л алкохол в туби по 10 л. По случая е образувано досъдебно производство. 

За времето oт 12.00 до 17.00 ч. на 29.07.2008 г. в Бургас, неизвестно лице, чрез разбиване на входна дървена врата, проникнало в хотелска стая на хотел в парк "Езеро" и извършило кражба на 48 лева, 2000 словенски крони, 40 британски лири и дигитален фото апарат "Олимп". По случая работи Пето РПУ – Бургас.

За времето от 18:40 ч. на 28.07. до 07:00 часа 29.07.2008 г. в гр.Българово, неизвестно лице, чрез изкъртване на катинара и счупване патрона на входна метална врата, проникнало в магазин за дрехи на ул. "Първи май" и извършило кражба на дрехи и спални комплекти на обща стойност около 1800 лв. По случая работи Второ РПУ – Бургас.

На 28.07.2008г. за времето от 22.30 ч. до 23.00 ч. в с.Черноморец, неизвестно лице,  чрез срязване на противонасекомна мрежа е проникнало в частен дом на ул. "Ал.Стамболийски" и извършило кражба на дамска чанта с документи за самоличност, 970 лв, мобилен телефон и др. По случая работи РПУ – Созопол. 

На 28.07.2008 г. около 21.30 ч. в оперативната дежурна част на РПУ – Несебър е получено съобщение от 34-годишен мъж от Сливен,  8-годишният му син прострелян с въздушна пушка в областта на коляното зад почивна станция "Лада". По данни на свидетели извършител на деянието е 38-годишният И.И. от Добрич. Изпратеният на място полицейски екип на РПУ  е задържал И.И. за 24 часа. Пострадалото дете е настанено за лечение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Работата по изясняване на случая продължава.

На 27.07.2008 г. около 22.00 ч. в кв. Горно Езерово 27-годишния Ф.Х. от Бургас при маневра с личния си автомобил, спрял в опасна близост до 19-годишния А.С., който се движел по улицата заедно с бременната си съпруга. А.С. отправил забележка към Ф.Х. и между двамата възникнал конфликт, при който водачът  ударил А.С. в гърдите. 19-годишният мъж избягал, а съпругата му уведомила близките си,  които заедно с други жители на квартала се събрали пред дома на Ф.Х. и започнали да събарят новострояща се ограда. На място са изпратени полицейски екипи. Ситуацията е овладяна, други нарушения на общественият ред и инциденти не са допуснати.  Работата по случая продължава.

Пътно транспортни произшествия
На 29.07.2008.г. около 10.00 ч. по път ІІ-79 от гр. Елхово за гр. Средец се е движел лек автомобил "Форд Ескорт", управляван от 36-годишната С.П. от Бургас. При движение с несъобразена скорост, С.П. отвлякла вниманието си поради изпусната цигарата и изгубила управление над автомобила, който излязъл от пътя и се блъснал в дърво. В резултат на удара е пострадала С.П., която е настанена за лечение в МБАЛ – Бургас в кома, с опасност за живота. По случая работи РПУ – Средец.

На 29.07.2008 г. около 08.10 ч. в Бургас в района на  кръстовището на третокласен път 7908 за кв. Горно Езерово" се е движел лек автомобил "Опел Кадет", управляван от украинския гражданин И.Г. (28). Поради неспазване на предимство допуснал пътнотранспортно произшествие с движещия се по път с предимство лек автомобил "Опел Вектра", управляван от М.Т. (32) от Бургас. В резултат на удара М.Т.е получил контузия на гръден кош и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. В реанимация на МБАЛ – Бургас е настанен водачът И.Г.  с диагноза политравматизъм и с опасност за живота. Работата изясняване причините за произшествието продължава. 

На 29.07.2008 г. около 20.30ч. по път ІІ - 99 от Созопол за Бургас се е движел мотоциклет "Сузуки", управляван от И.С. (28) от Бургас. На 300м преди разклона за с.Росен при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над мотоциклета и паднал вдясно на банкета. В резултат на удара И.С. е получил фрактури на лява ключица и на лява бедрена става и е настанен за лечение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Взета му е кръв за химически анализ.

На 29.07.08 г. около 20.30ч. по път ІІ-99 от Бургас за Созопол се е движел лек автомобил "Саманд" управляван от И.К. (28) от Бургас. На 700 м преди местността "Ченгенескеле" при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който се ударил в крайпътно дърво, след което се преобърнал извън пътя. В резултат на удара на място е починала возещата се на предната седалка пътничка с неустановена самоличност. Водачът е настанен в МБАЛ – Бургас с фрактура на лява подбедрица и контузна рана на главата, без опасност за живота.  В същата болница е настанена возещата се на задната седалка 21-годишна жена от Бургас с фрактура на двата глезена, без опасност за живота. Третият пътник – 45-годишен перуански гражданин също е настанен в болницата с диагноза контузия на коремна област - кръвоизлив на далак, перитонит, с опасност за живота. На водача е взета кръв за химически анализ. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |