В новините
 
11.08.2008 09:35   Новината е видяна 5706 пъти
Концерт на духовия оркестър на ВМС в Созопол

Празничен концерт по случай 129-та годишнина от създаването на военноморските сили на република България събра стотици жители и гости на града на Амфитеатъра. Концертът бе изпълнен от Представителен духов оркестър на ВМС на Република България, който навършва 124 години от създаването си. Под диригентството на капитан Трети ранг Мирослав Трифонов бяха изпълнени популярни армейски маршове и музикални произведения на световни композитори. Публиката посрещна музикалните изпълнения с бурни аплодисменти и многократно „бис”, което превърна събитието в истински празник.


Послучай празника на ВМС поздравление от името на кмета на община Созопол  Панайот Рейзи поднесе зам.кмета Катя Стоянова и връчи поздравителен адрес до Съюза на офицерите и старшините от запаса и резерва в Созопол на председателя на съюза капитан Първи ранг о.з. Казанджиев. „Надявам се вашето родолюбие и активност в обществения живот на Созопол да станат част от общите ни усилия да работим за доброто и благото на жителите на община Созопол”- се казва в поздравителния адрес от кмета на община Созопол Пананйот Рейзи до Съюза на офицерите и старшините от запаса и резерва.

Поздравителни адреси послучай 129-та годишнина от създаването на ВМС на РБългария бяха изпратени от имета на кмета Панайот Рейзи до вицеадмирал Минко Кавалджиев командващ ВС на РБългария и до бригаден адмирал Георги Мотев командващ Военноморска база- Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |