В новините
 
07.09.2008 15:54   Новината е видяна 3888 пъти
ПЪТНО-ТРАНСПОРТНИ ПРОИЗШЕСТВИЯ

Солидно почерпен шофьор без книжка е катастрофирал по пътя към село Седловина, община Кърджали и бе задържан в полицейското управление в областния център. Пътният инцидент е станал на 5 септември около 22,30 часа. “Застава”, управлявана от Ф.Ш./34/, на прав участък от пътя е излязла извън платното и се е блъснала в скат. Нанесени са значителни материални щети. Алкохолната проба на шофьора, измерена с техническо средство, е отчела 2,32 промила. При извършената от полицаите справка е било установено, че катастрофиралият не притежава свидетелство за правоуправление. Дежурна оперативна група е извършила оглед. По случая е образувано дознание.
Шофьор, управлявал след употреба на алкохол, е бил установен в Крумовград. Снощи около 22,30 часа за проверка е бил спрян лек автомобил “Рено” с водач И.Р./36/. Извършената проба за алкохол с техническо средство е отчела 1,52 промила. Взета е кръв за химически анализ. По случая е образувано бързо полицейско производство
Снощи около 20.40 ч. в общ. Търговище, по второкласен път II- 74, между кв. «Калково», и с. Руец, в посока гр. Велики Преслав, правоспособен 31 годишен жител на гр. Търговище с инициали Т.М., управлявайки л.а. «Пежо – 605», губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в движещ се насреща т.а. «Камаз», управляван от правоспособен 61 годишен жител на гр. Търговище, с инициали Й.Й. Вследствие на удара, водача на лекият автомобил е починал на место. По случая е образувано досъдебно производство в РПУ – Търговище.

За периода от 00:00 часа до 24:00 часа на 06.09.2008 г. звената на ГД”ПБС” са реагирали на 361 сигнала за произшествия. Лъжливи повиквания – 6 бр. Ликвидирани са общо 331 пожара, от които 30 в обекти на икономиката и личната собственост на гражданите и 301 без нанесени преки материални щети. Извършени са 24 аварийно-спасителни дейности и помощни операции. Загинали и пострадали граждани няма.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |