В новините
 
07.10.2008 09:43   Новината е видяна 6627 пъти
Група G.R.A.S. представя новия си видеоклип

На 8 октовмри от 15.00 часа в Капитанската зала на Интерхотел „България” музикантите от група „G.R.A.S.” и “NOBLEX music” ще представят новия си видеоклип по френската песен „Les Mots” /Думите/. Видеото е заснето в рамките на 3 години и излиза в момент, когато музикантите от  „G.R.A.S” са готови с поредния си нов албум. Клипът на „Les Mots” е най-дълго сниманото музикално видео в най-новата история на българската популярна музика. Идеята и сценария е на Росен Сеновски, а реализацията на Петър Генчев.

Група G.R.A.S. е създадена в края на 2004 от бивши членове на група "Фанданго". За рожденна дата се смята началото на 2005 г. В групата са: Георги Русев - бас,вокали; Росен Сеновски - китари, клавишни, вокали; Атанас Миларов - ударни, вокали; Светослав Михайлов - китари, соло вокал. Името на групата е абревиатура от малките имена на членовете и, като разбира се не изключва и други видове трактовки, асоциации и грешни помисли.

Желанието на музикантите е това да бъде музиката, която всеки разбира по свой начин и намира нещо лично в тези песни. Защото това не е музика правена за журналисти и критици, а е всичко онова което искат да кажат, открито, без поза и разбира се с малко намигване.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |