В новините
 
14.11.2008 16:42   Новината е видяна 4773 пъти
Вокалистът на EXCITER раздава награди в новия метъл бар Black Lodge

Вокалът на канадските траш ветерани Exciter Kenny Winter пристига в София два дни преди шоуто на бандата в клуб Blue Box на 20 ноември 2008 г., в което участие ще вземат още Haggard, Remember Twilight и Балканджи.

Вечерта след пристигането си на 18 ноември Kenny ще бъде специален гост на новия метъл бар в София Black Lodge (бул. „Ал.Стамболийски” 34). Около 22 ч. часа вокалът  на Exciter ще изтегли в томбола имената на петима щастливци, участвали в съвместната игра на Арт БГ и Black Lodge. Те ще получат по един билет за концерта на Haggard и Exciter и автограф от Kenny.

От днес в надпреварата за тегленето на билетите могат да се включат всички посетители на Black Lodge, които попълнят на място талон с правилен отговор на въпрос за Exciter до 17 ноември включително.

Kenny има намерение да се потопи в нощния живот на София като в програмата му до концерта влизат обиколки по рок заведения, срещи с местни метъл банди и многобройните траш фенове. Kenny е твърдо решен лично да се убеди в красотата на българските жени, за която е чувал не веднъж. 

Kenny замества в състава на Exciter дългогодишния вокал Jacques Bélanger и записва с групата ударния нов албум “Thrash, Speed, Burn”, издаден през февруари тази година от Massacre Records.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |