В новините
 
22.12.2008 16:46   Новината е видяна 4516 пъти
Чудовищата от LORDI с концерт в България

АРТ БГ представя за първи път в България LORDI – финландските хард рок чудовища със страшни маски, победители в престижния конкурс Евровизия за 2006 г.! LORDI ще се появят в София с гръм и трясък на 6 март 2009 г. от 18 ч. и ще запалят зала Христо Ботев с невиждани досега пироефекти!

С единственото по рода си, заредено с енергия шоу на живо, което обединява театралността на класическите филми на ужасите и рокендрола в едно, чудовищните рокаджии LORDI знаят много добре как да очароват феновете си.

Действащите лица, които ще ви въвлекат в това невероятно зрелище са Amen, The Unstoppable Mummy (Свирепата мумия), Awa, The Vampire Countess (Графинята-вампир), Ox, The Hellbul (Адският бик), Kita, The Alien Manbeast (Извънземното чудовище в човешки образ) и разбира се самият Mr. Lordi, основен чудовищен елемент в групата.

LORDI ще представят на живо пред българска публика новия си албум "Deadache", излязъл точно за Вси Светии тази година. В „Deadache" както и в мултиплатинения предишен албум на групата "The Arockalypse" отново звучи мелодичен хард рок, който този път е значително по – суров и безкомпромисен.
Не пропускайте да видите LORDI с нов албум, нова визия и нови маски!

Чудовищата се завръщат с пълна сила!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |