В новините
 
06.01.2009 22:15   Новината е видяна 5438 пъти
Певицата Ива Давидова гост на Азис навръх Ивановден

Втори специален гост навръх Ивановден във „Вечерното шоу на Азис” след Сървайвъра Николай Мартинов ще бъде младата изпълнителка на народни песни - Ива Давидова. Тя свири на пиано от шестгодишна, а на осем вече има участия като певица. Въпреки че изглежда доста атрактивно, Ива все още не е нагазила във водите на попфолка. Нейното изпълнение на песента „Зайди, зайди ясно слънце” е признато за най-доброто на всички времена.

Талантливата певица споделя, че е възпитавана да обича корените си и фолклора и това е една от причините, за да остане вярна на народната музика, въпреки останалите модни течения. Тя с гордост ще разкаже, че успява да влияе на младите хора да заобичат автентичната българска музика. На 21 години Ива провокира интереса на своите връстници да търсят и слушат родната ни фолкорна музика.

„Трудно се издържа един певец с народна музика, но пък съм истински щастлива, когато млади хора танцуват и пеят заедно с мен”, заявява младото дарование от Шопския края.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |