В новините
 
16.01.2009 22:22   Новината е видяна 3838 пъти
Черноморец – Бургас уреди още две контроли, каквото и да значи това

По време на втория си подготвителен лагер, отборът на „Черноморец Бургас” ще изиграе общо три контроли. Първият съперник за футболистите на Красимир Балъков ще бъде тимът на „Люцерн”, а мачът е на 23 януари. Вторият мач на 27 януари ще противопостави на „акулите” отново отбор от швейцарското първенство, а именно „Вадуц”, а третият мач ще бъде на 29 януари, срещу сборен отбор съставен от бразилски футболисти.

Тази сутрин играчите на Красимир Балъков направиха тренировка на стадиона в Поморие, а след това изслушаха разбор на последния двубой, който изиграха срещу „Созопол”.

Днес от 18 часа ще се играе и последната планирана контролна среща от подготвителния лагер в Поморие, срещу едноименния тим на града, лидер в Югоизточната „В” футболна група. Младият и амбициозен тим на домакините, воден от треньора Атанас Димов е със сериозни шансове за промоция в елитния футбол и затова двубоят се очаква с голям интерес от привържениците и на двата отбора.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |