В новините
 
15.03.2009 16:55   Новината е видяна 3721 пъти
В Бургас компенсират кризата с диверсификация на риска

На 14.03.т.г., чрез взломяване на входната метална врата и натиск на алуминевата врата, е проникнато в частен магазин в с. Пещерско, откъдето е извършена кражба на сумата от 200 лв. и 27 стека цигари от различен вид. Точната стойност на извършената кражба е в процес на установяване - работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Айтос.
На 13/14.03.т.г., чрез взломяване на прозорец е проникнато в магазин за хранителни стоки, намиращ се в м.с. «Върли бряг», откъдето е извършена кражба на 42 стека цигари / различни марки на обща стойност около 940 лв./, ваучери на различни мобилни оператори на стойнаст около 50 лв. и оборота в размер на 200 лв. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР -  Бургас.
На 14.03.т.г. около 16.00 ч. във Второ Районно управление на МВР -  Бургас е получено съобщение за извършена кражба от купето на л.а. «Опел вектра», с бургаска регистрация, паркиран пред магазин «Кауфланд» - установено е, че от купето на автомобила е извършена кражба на сумата от 12 000 лв и лаптоп, собственост на 36 годишен бургазлия. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР -  Бургас.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |