В новините
 
03.04.2009 04:15   Новината е видяна 4125 пъти
Съсипаха фитнеса на открито в Морската градина

Само преди няколко дни в Морската градина на Бургас можеше да се види идилична картина - млади и стари спортуват заедно на нова фитнес-площадка, изградена с финансовата помощ на Ротари-клуб "Бургас - Приморие". Тя беше официално открита на 5 декември 2008 година.

Днес нещата изглеждат по различен начин. През изминалия уикенд неизвестни извършители са счупили две от трите осветителни тела на площадката, една от новите пейки, а за капак са пренатегнали и увредили механизмите на фитнес уредите. Брутално са изпотрошени и голяма част от лампите в района на „Флората”. Полицията е известена за хулиганската проява.

Община Бургас ще вземе мерки за отремонтиране на повреденото имущество, но най-силното оръжие в борбата срещу вандализма във всичките му форми е обществената нетърпимост. Спортните и детските площадки са на всички и всички трябва да ги пазят.

През лятото Бургаската жандармерия, полицейските служби в града и общинска полиция се готвят да пуснат допълнителни патрули за охрана на обществения ред в Приморски парк, където често вилнеят групи подпийнали младежи.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |