В новините
 
16.07.2009 10:43   Новината е видяна 4167 пъти
Байкал - Един хотел в гората на Слънчев бряг

Един от малкото хотели в Слънчев бряг, около който гората все още е запазена.
Байкал е от старите, но напълно реконструирани хотели, край кой зеленината не е изчезнала, а местоположението му - в центъра на комплекса не дава възможност на строителите "да се развихрят"

Хотел Байкал е разположен в централната част на Слънчев бряг на около 600 метра от центъра на комлекса и на 150 метра от плажа. Хотел Байкал носи славата на един от утвърдените и известни хотели в Слънчев бряг. Дърветата и добре поддържаните зелени площи наоколо, в комбинация с близостта на морето създават условие за пълноценна почивка. Хотелът се състои се от четири корпуса с различна височина 3, 4, 5 и 7 етажа.

Хотел Байкал разполага с 282 стаи и 20 апартамента. Стаите са уютно подредени в стил домашен комфорт. Във всяка стая има телевизор с кабелна телевизия с над 20 канала - ARD, RTL, RTL II, Pro 7, Super RTL, Eurosport, Euronews, Sat1 и още 13 български, английски и руски програми.

Хотел Байкал предлага ресторант, лоби-бар, бар-басейн, магазини, обменно бюро, както и фризьорски, козметичен и масажен салон, лекарски кабинет. За любителите на спорта на разположение са мини-голф игрище, велосипеди под наем или рикши, с които разходките из курортен комплексСлънчев бряг са още по-приятни.
Хотел Байкал предоставя ви и други възможности за забавление, информация`за които всеки гост на Слънчев  бряг може да получи на рецепция.

Слънчев Бряг| Хотел Байкал
Тел.: Рецепция 0554 22240 / 23240
Факс: 0554 22288 / 23072
E-mail: office@hotelbaikalbg.com
http://www.hotelbaikalbg.com/





Ключови думи: Слънчев бряг, Слънчев бряг, Квартири в Слънчев бряг. Хотел в Слънчев бряг. Лятна почивка в хотел Байкал Слънчев бряг. Резервация на хотел в Слънчев бряг. Стаи под наем за лятото. Квартира в Слънчев бряг. Нощувки в Слънчев бряг.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |