В новините
 
29.07.2009 12:20   Новината е видяна 3922 пъти
Кадетите от Московския музикален корпус с концерт в Бургас

Възпитаниците на Кадетския музикален корпус в Москва ще зарадват гражданите и гостите на Бургас с разнообразен репертоар от популярни руски мелодии, класически изпълнения и филмова музика. Концертът на младите кадети ще се проведе на 30 юли /четвъртък/ от 18.00 часа на лятна сцена „Охлюва” в Морската градина.

Младежите от духовия оркестър са гости в  Международния детски санаторно – оздравителен комплекс „Камчия”. За престоя си до сега младите музиканти изправиха публиката на крака във Варна, Добрич и Шумен.

Детският духов оркестър е участвал в откриването на програмата на културната инициатива Дни на Русия, Денят на „Газпром”, откриване на световното изложение „ЕКСПО 2005” в Япония, участие в ХХХІІ Международен Фестивал на военните духови оркестри във Франция и редица гастроли в Италия, Беларус и България.

След  концертът в Бургас младежкият оркестър продължава с изяви в Несебър /1 август/ и в Поморие /3 август/ в рамките на „Седмица на морето”.

Концертът на кадетите от Москва в Бургас се реализира със съдействието на Община Бургас, „Лукойл” и подкрепата на генералния консул на Русия Анатоли Щелкунов, както и на почетния консул на Русия в Бургас Тонко Фотев. 




Ключови думи: Москва, Бургас, оркестър, консул, Русия,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |