В новините
 
19.11.2009 13:45   Новината е видяна 3640 пъти
Не може да бъде
Приключи ремонта на подлеза на бургаския бул. „Стефан Стамболов” при диагностично-консултативен център „Св. Георги Победоносец” /бившата Военна болница/. Средствата за реализацията на строително-монтажните дейности са осигурени от Община Бургас.

     Подлезът  не се ползва от години, поради плачевното си състояние и липсата на осветление. Облицовката на стените му бе отлепена, мраморните плочки на пода счупени, канализацията запушена, а таванът на пешеходния тунел – изкъртен.

     В момента във вътрешността на подлеза и входовете му е поставена нова облицовка от гранитогрес, а таванът е измазан и боядисан. Възстановено е електро-захранването и е отпушена канализацията. Подменени с нови са осветителните тела, отводнителните решетки, а тротоарните площи около входовете са освежени. Предстои в подлеза да бъдат поставени и нови кошчета.

     От  построяването на пешеходния подлез до момента това е първия и единствен ремонт. Той стартира в края на месец октомври и бе извършен от ОП „Общински имоти”.

     В отговор на честите вандалски  прояви в града на входовете на подлеза са монтирани охранителни метални ролетки, които ще бъдат заключвани вечер след 23.30 часа до 6.00 часа сутринта. Подобни ролетки като превантивна мярка срещу хулиганските набези има и в другия ремонтиран от Общината подлез, намиращ се до университет „Проф. д-р Асен Златаров”. 
 
 




Ключови думи: подлез, пешеходни,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |