В новините
 
21.03.2010 06:11   Новината е видяна 4129 пъти
382 ученици са отговорили на въпроса „Какво е за мен България”. 3872 члена за един ден в същата възрастова група има във фейсбук експериментална група ан екипа ни :))
Приключи  първият етап на конкурса „Аз съм българче”, организиран от НБУ „Михаил Лъкатник” - Бургас. В конкурса взеха участие общо 382 родолюбиви българчета в четири възрастови групи: I клас, II клас, III клас и IV клас от училища от цялата страна и чужбина.

     117 деца са изразили любовта си  към родината в стихове и  проза. 21 ученици са използвали  възможностите на информационните технологии, за да отговорят на въпроса „Какво е за мен България?”. Седем от тях са изработили компютърни рисунки, а десет – презентации в раздел „Компютърни магьосници”. С изразните средства на изобразителното изкуство са се представили 200 деца, 19 млади музиканти са композирали клавирни пиеси, а 22 деца са автори на музика за детски песни.

     Специалната награда на Община Бургас ще получи Славина Младенова от IIIа клас,  а Йоанна Николова от IIIе клас в НБУ „Михаил Лъкатник” – Бургас ще получи специална награда от Областна администрация – Бургас.

     Награди са предвидени още за семействата и участниците, работили в екип. Награждаването на победителите в първия етап от конкурса „Аз съм българче” – „Какво е за мен България” ще се състои днес /19 март/ от 16.30 часа в сградата на Областна администрация – Бургас. Останалите награди са осигурени от училищното настоятелство на НБУ „Михаил Лъкатник” – Бургас. Предстои стартирането на втория етап от конкурса „Аз съм българче” – „Син съм на земя прекрасна!”.




Ключови думи: конкурса, Михаил Лъкатник, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |