В новините
 
17.11.2010 04:29   Новината е видяна 4264 пъти
Четвърто попълнение в Черноморец - Бургас за по-малко от месец

Футболистът  на „Черноморец – Бургас” Цветомир Цонков стана татко за първи път. Съпругата на железния халф Весела го дари с дъщеричка, която двамата нарекоха Симона. Цонков сияеше от щастие по време на възстановителната тренировка днес, след което почерпи с торти, натурални сокове и бонбони съотборниците си, треньорите и служителите на „Черноморец – Бургас”.  

Бейби бумът в „Черноморец – Бургас” продължава, констатираха наблюдателни служители на клуба. Най-напред с първа рожба се сдоби централния защитник Енис Хайри, който нарече дъщеричката си Емилия. Само няколко дни по-късно един от любимците на публиката – Марсио също стана женски татко. Неговата дъщеричка се казва Мария. И двамата футболисти играят с още по-голямо желание и настроение, защото вече могат да се радват на своите деца, които пристигнаха наскоро в Бургас.

Малко след тях горд татко на син, стана защитникът Венци Бонев, който се сдоби с наследник на име Георги, кръстен на дядо си, известен в футболист от близкото минало, играл и за националния отбор на България.

Така футболните наследници в „Черноморец – Бургас” само за месец станаха общо четири.  За сега обаче резултатът е в полза на малките дами, които водят с 3:1.  





Ключови думи: Черноморец, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |