В новините
 
28.03.2024 23:24
Търсене
 
 
21.07.2009
Започна строежът на нов павилион в бургаската детска градина „Морска звезда”
По-малко от месец след като стартира разширението на детска градина „Раковина”, днес /21 юли/ започна изграждането на ново крило на бургаското детско заведение „Морска звезда”, намираща се в к-с „Меден Рудник”. В церемонията по първа копка взеха участие зам.-кметът по образование Йорданка Ананиева, зам.-кметът по строителство Костадин Марков, зам.-кметът по здравеопазване д-р Лорис Мануелян, директорът на ТД „Възраждане” Магдалена Манолова, директорът на ОДЗ № 1 Елена Миланова, много деца и родители. Проектът предвижда изграждане на нова сграда на два етажа със сутерен. На 1-я етаж ще има помещения за две яслени групи, физкултурен и музикален салон, а на 2-я етаж ще има една яслена група. Складовите помещения ще бъдат разположени в сутерена на сградата. Предвидено е още благоустрояване и озеленяване на пространството в двора.
15.07.2009
Стартира Клубен тур „С коктейл за Емо” в заведения по Южното ни Черноморие
От 24 юли о 02 август по Южното ни Черноморие стартира клубен тур "С коктейл за Емо" с над 16 български артисти и музиканти в подкрепа на каузата за набиране средства на младия художник Емил Харизанов. Миналото лято при нелеп инцидент, счупва пети шиен прешлен. В момента двадесет и три годишният Емил е в съзнание, парализиран от раменния пояс надолу с частична подвижност в ръцете, но с висок шанс за оздравяване. Израелския неврохирург смята, че за възстановяването на Емо има над 90% шанс. За тази цел е необходимо събирането на средства за лечение и рехабилитация извън България, надхвърлящи 200 000 евро. Повече подробности за артистите и клубния тур "С коктейл за Емо" може да откриете в прикачения документ. Приложено може да откриете също така снимки на Емил Харизанов и част от неговите творби.
13.07.2009
Открити наркотични вещества, при опит за вкарването им в сградата на бургаския затвор.
На 12.07.т.г. около 10.25 ч. в Първо Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от дежурния на бургаския затвор за открити наркотични вещества, при опит за вкарването им в сградата на бургаския затвор. Констатирано е, че 29 годишния С.С. от Бургас е предал чанта с лични вещи за лишения от свобода - В.Б., 28 годишен от Бургас. Дежурният надзирател е проверил вещите, като в сух парфюм стик рол-он с височина около 7 см., е открил найлоново опаковка с 97 бели хапчета, реагирали при извършения полеви тест на амфетамин. При извършването на последващи оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор «Криминална полиция» и процесуални действия е установено, че 29 годишния Д.И. от Бургас, криминално проявен, също е съпричастен към извършеното престъпление. При извършеното претърсване в дома на Д.И. е намерен и иззет самозалепващ плик със зелена тревна маса, реагирала при направения полеви тест на канабис. С.С. и Д.И. са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.
01.07.2009
Нов център за планиране на финансовото бъдеще отваря врати в Бургас
От началото на месец юли в Бургас ще започне да функционира нов център за планиране на финансовото бъдеще. На адрес: ул. "Хан Аспарух" № 1 в Бургас, клиентите на ING ще имат възможност да получат интегрирано обслужване в сферата на животозастраховането и пенсионното осигуряване. Събирането на офисите на ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване на общ адрес има за цел да улесни жителите на града, като предостави по-голям набор от решения за планиране на личните финанси. Всеки, който желае може да получи безплатна консултация от служител на ING и с негова помощ да избере застрахователно/ осигурително решение, което да отговоря на индивидуалните му нужди и желания. В допълнение, желаещите могат да получат информация за размера на данъчните облекчения при доброволното пенсионно осигуряване и застраховките „Живот”. Телефонът на ING Пенсионно осигуряване в Бургас е 056/ 859 614, а на ING Животозастраховане - 056/ 859 610. Клиенти на компанията могат да използват и безплатния от цялата страна телефон 0800 11 464.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |