В новините
 
08.04.2009 19:54   Новината е видяна 14335 пъти
Скандал с Анелия Раленкова - поредния гаф на “човека глас” Краси Аврамов

Нов скандал, с главна роля бившето “Златно момиче” Анелия Раленкова, скрои тези дни печално нашумелият кандидат за полуфиналите на Евровизия Красимир Аврамов. В дъното на новата - стара издънка на Човека глас стоят 15000$, които Анелия Раленкова заема на  певеца преди 3 години в Щатите, които дава лично на мениджърката му Ирена Александрова. Парите им трябвали , за да организират концерт в страната на неограничените възможности,и които Краси Аврамов обещал да върне до 5 дни.А тези 5 дни вече се проточват над 3 години.Няколкото телефонни напомнения за заема не дали никакъв резултат и сигурно Анелия би чакала още толкова, без да даде гласност,ако тъжни обстоятелства не я принуждават да се прибере в България,а именно кончината на майка й Мария.

  След близо 20 години емигрантски живот в Палма де Майорка, Ани стъпва на Българска земя, където веднага е посрещната от неприятни ситуации. Принудена е веднага да заплати 6000 лева за погребението на майка си и при опит да изтегли пари от картовата си сметка в Щатите, се оказва, че тя е блокирана. Оказало се, че по тамошните банкови закони е трябвало да уведоми предварително, че смята да пътува до Европа и там да ползва кредитната си карта. И тъй като не го е направила,картата и се блокира автоматично (предпазна мярка срещу кражба). Няма и доверен човек,който да изтегли пари от сметката й в Америка, а синът й е едва 15 годишен. И така останала в пълна финансова безизходица решава по-настоятелно да си потърси парите от Красимир Аврамов, който в същия момент също се намирал в България.

  Междувременно баща й Стоян бива покосен от инфаркт.Здравето му се влошава бързо и на 8 март и той умира. Напълно покрусена и още по-притисната финансово, Раленкова започва настоятелно да звъни на Краси Аврамов, но…”Човекът глас е тук и се прави ,че не ме познава,говори ми на “вие”.Непрекъснато звъня на него и на Ирена Александрова,но те се крият от мен.Втори родител погребах заради тях.С тези пари можех да ги взема в Америка и да ги лекувам.”-споделя бившата трикратна световна шампионка. И така  тримесечният опит на “златното момиче”да уреди нещата без много шум,претърпява неуспех. Документ за преведени пари няма,освен транзакция от банка във Флорида.

   Потърсени за коментар Аврамов и Александрова си “прехвърлят топката” един на друг.

В крайна сметка след драматично съобщение на гласовата поща на Александрова в Америка,неизвестна личност се обажда на Анелия и й предлага  500 лева в този труден момент. И ако това не е подигравка от страна на потенциалния финалист на Евровизия,здраве му кажи!

  Вече над 3 месеца Раленкова живее със заеми.Около нея са съседите и най-вече момичетата,с които преди повече от двадесет години са били неразделни в залата и живота.Илияна Раева й отправила предложение след погребението на баща си  да се пренесе да живее у тях, Тереза Карнич е неотлъчно да нея, Нешка Робева й оказва морална подкрепа,а Мария Гигова, председателката на българската федерация по художествена гимнастика,й е дарила безвъзмездно 2000лева.

    А всъщност Ани би избегнала всички тези парични неприятности,ако просто съвестта на Красимир Аврамов и неговата мениджърка се пробуди и решат да върнат дадените им с такова сляпо доверие 15000$,макар и с  огромно закъснение.

 

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |