В новините
 
09.05.2009 10:35   Новината е видяна 5276 пъти
Кметът на София Бойко Борисов изрази възмущение от решението на ЦИК за мандатите

Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ  изрази възмущение от неадекватното решение на ЦИК, за отнемане на мандати от големите градове и прехврълянето им в малки населени места, Той нарече решението на ЦИК за преразпределение на мандатите при изборите за парламент "безобразно" и "безскрупулно", което е съвсем близо до истината. Централната избирателна комисия взе решение мандатите за парламента да се определят според преброяване на населението от 2001 година. Така големите градове ще изпратят по-малко депутати, а по-малките населени места - повече.

"Доган и Станишев са толкова цинични, толкова вече са безскрупулни в желанието си да запазят властта, че не мога да намеря думи за квалификация. Прехвърлят мандатите от големите градове в тези смесени райони, където селата са на ДПС. Ще видите, че депутатите, които няма да влязат от София, от Варна, от Бургас, ще отидат точно в ДПС."
каза Борисов
Ключови думи: ЦИК, Бойко Борисов, решение, избори,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |