В новините
 
19.03.2024 10:48
Образование
 
 
10.12.2010
В ОУ Братя Миладинови откриват коледен базар
На 11.12.2010г. в най-голямото бургаско училище- ОУ"Братя Миладинови", ще се проведе Коледно благотворително тържество. На щандовете ще бъдат изложени изделия, изработени от всичките 1 300 ученици на училището. От 13.30 в Актовата зала започва и традиционният за училището Коледен концерт. В него ще вземат участие талантливите павци, танцьори, музиканти и млади актьори от училището. След приключване на концерта, ще се проведе и търг на картини, рисувани от ученици в паралелките с разширено изучаване на изобразително изкуство. Средствата, събрани от благотворителното тържество ще се изполват за оборудването на игротеки за първокласниците и поддържане на материалната база на училището. По този повод потърсихме за професионален коментар директора на ОУ "Братя Миладинови"-Бургас Бочко Бочев.
29.11.2010
Пети Медиен панаир Професия: Новинар
Медиен панаир “Журналисти по теория, журналисти на практика” ще се случи за пета поредна година от 29 ноември до 3 декември 2010 година. Основна тема на тазгодишното събитие във ФЖМК е “Професия: Новинар”. Едно събитие, за което вярваме, че няма нужда от подробни обяснения, защото за своите 5 издания успя да се утвърди като едно от важните и значими събития за медийния бранш, за Факултета, но най-вече за самите студенти, бъдещите... професионални комуникатори. Защото Медийният панаир е мястото на изключително важната среща между двете неделими части на журналистическата професия – теорията и практиката. В организацията на Медийния панаир всяка година включваме разнообразни формати – представяния на книги и документални филми, студентски изложби, отворени дискусии на актуални медийни и обществени теми, научни конференции и най-популярната част сред студентите – представянията на медиите. Форумът традиционно ще се проведе в сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, а организатори на проявата са Фондация “За ново партньорство в журналистиката” и PRoPR Агенция. В тазгодишния юбилеен панаир имаме много нови формати, изненади и специални гости. Официалният старт на петия Медиен панаир ще бъде даден с дискусията "Професия: Новинар". Очакваме ви точно в 11.00 в зала 13 на ФЖМК.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |