В новините
 
19.03.2024 05:18
Ние, Вие, Те
 
 
12.11.2009
Носталгия по Капана
На Ропотамо са направили много правилна спирка, която в нормални условия бихме нарекли капан, но в официални писма си е баш спирка. Две сладурани - една такава и една такава, са основни действащи усмивки в обслужващия екип, а майсторите имат на главите си Онези правилни шапки, които хосят само майсторите в Правилните кръчми. В далечния край на спирката се намира една пещ, която неосведомените наричат камина и там на жарта са полегнали няколко полусухи, пълни с мляно жертвено месо, свински черва. Носи се аромат, който гали пандемичния нос на посетителя и го кара да изпитва удоволствие, натрапвайки мисълта, че де факто кръчмите са просто наследници на жертвениците и не е ясно, дали Цоня Дражева не се е объркала и Бегликташ да е просто един древен хан с кръчма и ложе, което от благоприличие е наречено брачно.
31.07.2009
Уникално дръм шоу и уроци по ударни инструменти на плажа
Уникалното дръм шоу, по-известно като "Фестивал на барабанното и танцово изкуство", с което стартира тазгодишният Джулай морнинг в Бургас засега приключи... до септември. Тогава организаторите от Сдружение "Грижа за развитие" ще възстановят блиц курсовете по ударни инструменти. Любители на танците и ударните инструменти бяха добре дошли на 30-ти Юли на бургаския плаж за да усетят какво е да биеш барабаните при това в ритъм със своеобразен импровизиран оркестър. Бургазлии с тарамбуки, джембета и прочее перкусии бяха поканени да дойдат за да вземат участие и да получат някой интересен урок, а за начинаещите без собствени барабани организаторката Александра Найденова и бургаският перкусионист Асен Хайдуков бяха осигурили разнообразни ударни инструменти. И така бургаският плаж под летния театър бе озвучен с най-древни ритми. Барабанист, програмист, дизайнер и случайни зяпачи и ентусиасти включително 6 годишно момиченце, което може да умножи 4х4 със завидна бързина спрямо люде с 4-5 пъти повече годинки, биха тарамбуки и прочее в деня преди петък в продължение на часове. Ретрото бе спряно, напитките бяха сервирани, МАММА АФРИКА бе изтупкана.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |