В новините
 
13.07.2006 12:46   Новината е видяна 3595 пъти
Подготвят временна заповед за забрана на строителството в Иракли
До края на седмицата ще има резултати от проверката за инвестиционните намерения в района

Министърът на околната среда и водите подготвя временна заповед за забрана на строителството в района на Иракли. Това съобщи Джевдет Чакъров преди заседанието на правителството.

Той уточни, че до края на седмицата ще има резултати от проверката за инвестиционните намерения в района на неговата заместничка Любка Качакова.

Джевдет Чакъров очаква от заместничката си и декларация за липса на конфликт на интереси по случая. Очаква се също така и позицията на останалите заинтересовани ведомства. Решението трябва да е щадящо природата и да е законосъобразно.

Министърът на околната среда съобщи още, че на някое от следващите заседания на кабинета ще се обсъди възможността за строителство на сграда за нуждите на администрацията както на ековедомството, така и на другите в района на градинката до ул. "Гурко". Ако ни бъде предоставена сграда, ние няма да искаме строителство на нова, категоричен е Чакъров. Ако обществеността не е съгласна с това строителство, ще предложат да направим приветлива градинка на това място, поясни министърът.

На влизането в сградата на Министерски съвет вицепремиерът Емел Етем не отговори на упреците на бившия ни вече посланик във Финландия, че му е оказван натиск при определянето на поста на сегашния ни консул там Ана Сапунджиева. econ.bg





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |