В новините
 
18.07.2006 14:24   Новината е видяна 3828 пъти
Пускат карта за по-евтини телефонни разговори
Картата на Транс Телеком засега може да се ползва в София, Варна, Бургас и областите към тях

Транстел 01007 е наименованието на предплатената карта за телефонни разговори, която пуска на пазара телекомуникационният оператор Транс Телеком, съобщават от компанията. Картата предлага на потребителите да водят разговори с чужбина и страната с високо качество на връзката, без да заплащат градски разговор към БТК при свързване с мрежата на компанията. Първите райони, от които може да се ползва Транстел 01007 са София, Варна, Бургас и областите към тях. До края на 2006г. ще бъдат обхванати и другите големи градове в България.

Всеки цифров абонат на БТК може да се възползва от тази услуга и да говори на ниски цени през мрежата на Транс Телеком. След като закупят карта с номинал от 5,10 или 20 лева, потребителите трябва да регистрират номера, от който ще ползват услугата през интернет сайт www.01007.bg или чрез оператор в КОНТАКТ Центъра на компанията. За разлика от утвърдените на пазара бизнес модели, този подход дава възможност и на потребителите, които нямат достъп до Интернет да говорят на по-ниски цени със свои близки и приятели.

Разговорите се провеждат чрез избиране на код за достъп 01007 и непосредствено след това желания номер в чужбина или страната. Така без набиране на ПИН код за достъп, само чрез разпознаване по номер, клиентите на услугата не променят навиците си за провеждане на телефонни разговори и спестяват от телефонните си сметки.

Транстел 01007 може да се ползва и с последващо плащане. Този вариант на услугата е насочен основно към бизнес потребители и е достъпен след сключване на индивидуален договор с компанията.

Картите Транстел 01007 могат да се намерят в бензиностанциите на Петрол и в магазинната мрежа. Посланието на зелената карта на Транс Телеком е "Някой чака да му се обадиш".econ.bg





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |