В новините
 
19.07.2006 17:04   Новината е видяна 4153 пъти
Камен Воденичаров прие поканата на Слави да води Сървайвър
Най-успешните родни шоу звезди Слави Трифонов и Камен Воденичаров отново ще работят заедно, след 9-годишна вражда.

Камен прие поканата на Слави да води българския вариант на екстремното риалити шоу „Сървайвър“, чийто снимки започват на 24 юли на самотен остров в Доминиканската република.

Двамата бяха лицата на култовите предавания „Ку-ку“ и „Каналето“. Двамата обаче се разделиха през 1997 г., като музикантите отидоха при Слави, а актьорите Тончо Токмакчиев, Виктор Калев (който сега е топ актьор при Слави) и Марта Вачковa останаха с Камен.

Тогава Слави правеше „Хъшове“, а Камен - „Каналето“ по БНТ. По-късно Камен стана собственик на телевизия MM и изчезна зад кадър.


Двамата разтопиха ледовете преди 4 години, когато Камен бе гост в „Шоуто на Слави“, а гологлавият водещ връчи награда и пя на на церемонията за годишните награди на телевизия ММ.


Камен е изправен пред голяма предизвикателство, тъй като ще изтърпява всички несгоди, които ще трябва да преодоляват и 16-те участници в шоуто.


Той е убеден, че ще се справи с изпитанията, чувства се физически подготвен, защото тренира и плува, не го е страх от акули.

Когато е получил поканата от Слави да стане водещ, е приел почти веднага, захвърляйки скучната алтернатива да се припича на родното Черноморие или да отскочи до Ибиса.


Водещият е един от най-важните хора в екстремното приключение. Той ще поставя различни задачи , сред които борби с диваци, надгребване с лодки и всякакви други мисии, измислени от сценарния екип.

Той ще води племенния съвет, на който отборът, загубил играта, ще решава с гласуване кой да напусне острова, а Камен ще е съдия.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |