В новините
 
20.07.2006 12:19   Новината е видяна 3342 пъти
ГЕРБ пита поморийци харесва ли им управлението на града
Сдружение ГЕРБ - Поморие ще попита над 500 поморийци дали харесват града, в който живеят и доволни ли са от управлението на общинската собственост. Идеята е на общинския координатор на сдружението Иван Алексиев.съобщиха от пресцентъра на организацията.
Допитването стартира утре. Поморийци ще трябва да отговорят на седем контретни въпроса, между които: харесва ли им централната улица, има ли прозрачност при управлението на общинската собственост, смятат ли, че Поморие е по- добре благоустроен от Несебър и Созопол, одобряват ли факта, че зелените площи в града са заети от заведения, както и дали според тях общината събира в достатъчна степен средствата от наеми на общински обекти и дали ги реинвестира в благоустройството на града.
Обработването на резултатите от анкетата ще стане през следващата седмица. Те ще бъдат изпратени до Кмета на община Поморие и местния парламент.
Според Иван Алексиев, това ще даде ориентир на общинската администрация и съветници за това, как хората оценяват работата им и какво трябва да променят в дейността си.
Областният координатор на ГЕРБ Димитър Николов съобщи, че до есента подобни анкети ще стартират и в другите общини от областта.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |