В новините
 
21.07.2006 11:26   Новината е видяна 3482 пъти
Renesanz правят голямо техно парти в Бургас
Дългоочакваният Mario Ranieri от Австрия и DJ Rhenalt от САЩ ще бъдат хедлайнери на единственото голямо техно парти на открито Renesanz Summer Techno Open Air.
Заедно с тях зад пулта ще се изявят също Balthazar, JackRock, Bo Betz и Birben.
Музикалната фиеста ще се проведе нa 5 август в новия клуб Guarana в Бургас зад Летния театър, разполагащ с 15 KW озвучаване Electro Voice, осветление Martin + лазер, огромна видео стена и всички останали възможни удобства. По време на вечерта ще има редица атракции, включително и специално подбрани танцьорки. Mario Ranieri е един от най-популярните австрийски диджеи/продуценти. Собственик е на 5 лейбъла, начело на които е Schubfaktor Records. През годините е работил и записвал с артисти като DJ Rush, Glenn Wilson, Frank Kvitta, Sven Wittekind, Obi, Amok, Arkus P и много други. До момента е издал над 20 авторски плочи, както и множество ремикси. Като диджей е свирил в цяла европа - Белгия, Холандия, Франция, Германия, Словения... Едва преди броени дни Mario се завърна от Берлин, където взе участие на Love Parade 2006.. DJ Rhenalt е популярен със сетовете си на 3 грамофона, които не оставят безучастен никой на дансинга. Редовно се изявява в най-големите клубове в родния си Ню Йорк - Coda, Le Souk, Copper, Hiro и др. Партито е с начален час 23:00 и ще продължи до 09:00 ч. на другия ден. Възрастовото ограничение е 16 години.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |