В новините
 
21.07.2006 17:04   Новината е видяна 2967 пъти
Наоми Кембъл отново попадна зад решетките
Наоми Кембъл е била арестувана, след като вдигнала невероятен скандал пред дома на бивш свой приятел в Лондон, съобщава британският таблоид „Сън“.

36-годишната топ манекенка пристигнала пред къщата, намираща се в елитния лондонски квартал Белгравия, рано сутринта на 10 юли, за да прибере свои вещи.

При срещата с неназования бивш интимен приятел, Наоми вдигнала невероятен скандал, който довел до намеса на полицията.


Своенравната дама била пусната след няколко часа, съобщават от полицията. Според в. „Сън“ моделът е настоявал пред полицията случката да се забави максимално дълго време от достигане до вниманието на медиите и обществеността.

Наоми Кембъл е твърде добре известна с раздразнителното си поведение. Миналия месец една от най-скъпоплатените манекенки в света се яви пред съда в Ню Йорк по обвинения, че е пребила с мобилния си телефон своя прислужничка.


През 2003 г. тя бе съдена от своя асистентка, която твърдеше, че Наоми я замерила с телефона при внезапен изблик на гняв.


През август драмата се задълбочи, след като асистентката добави, че Наоми я е зашлевила. Кембъл пък отвърна, че нейната помощничка е причинила целия скандал. Делото още не е приключило.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |