В новините
 
21.07.2006 17:42   Новината е видяна 3701 пъти
Съживете сексапила си
Макар че сме вече средата на лятото, много от вас може и да не се чувстват на гребена на вълната. Някой килограм от горе, натрупано напрежение, нищо чудно да не се чувствате най-прекрасната и най-привлекателната жена на света.

Отпуската обаче е точно за това- да се отпуснете. С няколко малки стъпки ще повдигнете самочувствието си и ще имате силите и желанието да прекарате най-незабравимото лято.


Влезете във форма

Не с диета. Строгите ограничения само ще ви направят още по-раздразнителна, а и гладуването не е помогнало на никой.


Запишете се на спорт, още сега. Нищо, че до морето остава само месец. Ако ходите три пъти на седмица, този един месец е достатъчен, за да стегнете и тонизирате тялото, а отражението в огледалото ще ви накара да се усмихнете.


Погрижете се за тялото си

Започнете да спите достатъчно. Променете хранителния си режим и се възползвайте максимално от изобилието на плодове и зеленчуци през лятото.


Поглезете се с масаж или процедура в козметичен салон, това ще повиши хормоните на щастието.


Подчертайте преимуществата си

Безсмислено е да се вглеждате в недостатъците си ( или това, което вие мислите за недостатъци). Подчертайте онази част от тялото си, която харесвате най-много, вие знаете най-добре как да го направите, нали.

Бъдете умерени. "Подчертавам" не означава фрапирам.


Обградете се с мистерия


Ако сте сама и сте решили през отпуската да тръгнете на лов, не се престаравайте с откровеността. Не нападайте открито обекта на желанията си, а останете малко мистична. Мъжете са ловци по природа, не им го отнемайте.


Ако пък си имате половинка, измислете нещо щуро. Отделете се от монотонността и си спомнете първите дни на връзката ви, когато страстта е била много по-силна.


Запишете се на курс по масаж


Ще го направите най-щастливия ( а и несхванатият ) мъж в света. Лек масаж, комбиниран с подходяща музика и аромати ще отключи позабравената страст.


Отдайте се на инстинктите си

Спрете поне за седмица да се съобразявате със стереотипи. Изживейте втори меден месец, радвайте се един на друг където поискате.


Дори да не ви върви в любовта толкова, колкото ви се иска, позволете си да полудеете за малко.


Пейте по улиците, изкъпете се през нощта ( не влизайте много навътре обаче!), купете си голяма сламена шапка и очила а ла Бриджит Бардо. Това определено ще привлече мъжките погледи.


Пазете се

Бъдете луди, но разумно луди. Не забравяйте презервативите, лекарствата и предпазливостта си вкъщи.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |