В новините
 
23.07.2006 20:01   Новината е видяна 4270 пъти
Салма Хайек отрече да притежава $100 милиона
Мексиканската кино звезда Салма Хайек нарече глупост слуховете, че притежава богатство на стойност 100 милиона долара и допълни, че ако ги има, ще ги използва за помощ на бедните, съобщи Ройтерс.
Местни медии в Мексико и Южна Америка обявиха, че номинираната за Оскар актриса е поставена от списание Fortune на второ място в класация на най-богатите латиноамериканци в Холивуд.

Според медиите, Хайек притежава почти толкова, колкото и дивата Дженифър Лопез.

„Това е огромна лъжа. И е много, много далече от истината. Нямам такива пари“, заяви актрисата пред Ройтерс, след като прочела статия в мексиканския всекидневник El Universal за класация на „Латино милионери“ в САЩ.

„Някой ми я изпрати и аз много се смях. Малко прилича на шега. Очевидно е, че никога не съм печелила 100 милиона долара и дори и не искам“, каза тя в телефонно интервю от дома си в Лос Анджелис.

Говорител на Fortune пък заяви, че не знае списанието да е публикувало такава класация. „Със сигурност не сме я правили ние. Явно някой просто е миксирал разни факти“, каза той.

39-годишната Хайек, която е бивша звезда от супер известна мексиканска сапунена опера, прелъсти Холивуд през 1995 година, когато застана редом до Антонио Бандерас във филма „Десперадо“.

Актрисата определено не е известна с участие във високобюджетни продукции. Тя е дъщеря на ливански бизнесмен и мексиканска оперна певица и е една от най-популярните мексикански личности.

„Ако имах 100 милиона, щях да се оттегля и да правя повече алтруистични неща, отколкото имам възможност в момента. Бих отворила центрове за консултация на жени, жертви на насилие в Мексико. Бих правила и много други неща“, каза известната с пищната си фигура звезда.


Тя бе номинирана за Оскар през 2002 година за страстната си роля, пресъздаваща мексиканската художничка Фрида Кало, която е изкарала по-голямата част от живота си в гипсово корито, докато съпругът й се забавлявал с други жени.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |