В новините
 
27.07.2006 09:11   Новината е видяна 3381 пъти
Мобилни центрове на БТК в 70 населени места в България
Българската телекомуникационна компания започва инициатива, която ще представя услугите и продуктите на компанията на потребителите в повече от 70 населени места из страната. Кампанията „Лято с БТК” ще стартира в град Бяла, на 27-ми юли и ще продължи до края на септември месец. Втората спирка на мобилния център ще бъде в Китен на 29-ти юли,съобщиха от компанията.

Мобилни щандове ще отворят врати и в населени места, където няма БТК Центрове за работа с клиенти на компанията. Там ще се приемат заявки и запитвания за всички продукти и услуги, които компанията предоставя. Всеки клиент ще може да задава въпроси и да отправя препоръки за качеството на предлаганите от телекома услуги и за обслужването на клиентите.

В края на всеки ден на мобилния щанд на „Лято с БТК” ще бъде теглена томбола, в която могат да участват клиентите, които са проявили интерес към услугите на телекома. Тези, които са заявили на място някой от абонаментните планове на БТК „У Дома” или „Стандарт”, включили са се към БТК ADSL или са закупили пакети на vivatel, ще получават своя подарък веднага.

До 31 юли на мобилните щандове на БТК, всеки ще може да заяви високоскоростен Интернет през ADSL на по-достъпни цени. При сключване на двугодишен договр най-предпочитаният от домашните потребители „БТК ADSL 512 Безкрай” ще струва само 24,99 лв. на месец с ДДС.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |