В новините
 
01.08.2006 08:27   Новината е видяна 3689 пъти
Поморийци се надигат срещу шума от дискотека на пристанището
Общинските съветници разгледаха жалбата на 96 жители от Поморие, живеещи на бул. „Яворов”, ул. Велико Търново”, ул. „Хр. Ботев” срещу дискотека „Черна пела”, намираща се на входа на пристанището – предаде радио Милена.
Протестирашите са категорични, че е необходима намесата на Общинския съвет, защото напрежението в района расте и може да се стигне до неприятни инциденти.
Кметът Петър Златанов заяви, че до този момент е безсилен спрямо въпросното заведение, защото от пристанище Бургас, Държавна Инспекция по корабоплаване и гранична полиция са му казали, че всички документи на собствениците на плаващата дискотека са в ред и ще иска съдействието на областния управител.

Общински съвет е категоричен, че трябва да се спазва Наредбата за обществения ред.





В жалбата на потърпевшите от работата на дискотеката се казва, че от въпросното заведение се вдига неописуемо голям шум нарушава спокойствието на гражданите летуващи в този квартал в различни часове на денонощието.
Потърпевшите протестират срещу разрешаването на кораба да работи като дискотека – текила бар и искат незабавна намеса на компетентните органи за прекратяването на това безобразие.
По този начин се обезпокояват не само хората които живеят в този район, но и туристите, които са настанени там.
Протестиращите напомнят още, че намесата на органите на реда не е съвсем ефикасна. След тяхното оттегляне шума продължава, особено в часовете от 20.00 до 24.00 часа и след това.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |