В новините
 
04.08.2006 21:42   Новината е видяна 3474 пъти
10-те най-секси спортни дами
Дълго време се смяташе, че мястото на жените е по-скоро зад оградите на стадионите там, където е мястото на публиката. През последните години обаче много жени, истински бойци, доказват именно обратното, постигайки страхотно успехи в спортната сфера.

Сред 10-те най-красиви спортни женски тела (подредени от Аskmеn с лека наша намеса:)ще видите прелестите на много жени, които доказват, че женствеността и атлетичността не са две взаимно изключващи се неща.

Някои хора може би смятат, че тези дами отвличат вниманието от спорта върху самите себе си, но всъщност те са причината някой да обръща внимание на този спорт, именно заради тях.

Всички тези жени са доказали, че могат да бъдат нещо повече от приятна гледка за окото. Много от тях умело използват своята слава и сексапил, за да трупат точки в спорта, с който се занимават.

И ако на някои му се струва, че тези дами са прекалено дръзки то нека знае, че на модерната жена не й трябва да се извинява, за това че е красива.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |