В новините
 
08.08.2006 11:29   Новината е видяна 3645 пъти
Концесионер заплашва кмета на Несебър
До кмета на община Несебър Николай Трифонов е адресирано писмо от Михаил Радев - представител на фирма „Голдън Бъг” – Велико Търново, концесионер на общинско сметище - Несебър.
В него за пореден път се прави опит да се създаде конфликт, да се притиска и изнудва община Несебър с необосновани претенции и искания.
След поредица предизвикани скандали, медийни прояви, закани за убийства и действия, целящи да торпилират усилията на общинската администрация и ОбС, Михаил Радев за сетен път доказва липсата на желание за диалог и сътрудничество, а целта е да се внушава и създават условия за криза, която няма да бъде допусната – заявиха от общинската администрация.

В писмот, Радев твърди, че през последните 7 години, кметът на Несебър, използвайки служебното си положение е нанесъл на него и на семейството му
щети и пропуснати ползи за над 7 000 000 евро, извън дължимите суми за депото.

„ Аз не знам какъв мозък трябва да има човек, за да може 7 последователни години да извършва толкова мръсотии, затова ти заявявам:
Започвай да плащаш дължимите суми с лихвите!
Спри всички мръсотии, които правиш под предлог, че защитаваш интересите на Общината!
Спри заведените срещу нас дела, забрани за разрешителни за строеж, изграждане на ново сметище /при съществуващо такова/ и престани да раздаваш земята на депото /публична общинска собственост/ на частни лица!” – пише в писмото си михаил Радев.

Според него медиите и прокуратурата са дезинформирани, че одита, извършен от Дияна Терзиева е забранил на общината да плаща и е наредил да бъде обявена дейността за депото по ЗОП.
Радев твърди, че Терзиева е назначена в Община Несебър като ръководител на одитно звено.

„За всички извършени незаконни действия и щети срещу нас, ще ти търся лична отговорност /лично от теб/, със всички законни средства до дупка!
Надявам се, че благодарение на неподкупните контролни органи и институции, до 3 месеца ще има възмездие и ще се изравним във властта.” - пише още Радев.







Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |