В новините
 
08.08.2006 21:03   Новината е видяна 3159 пъти
Марая Кери започна турне по бикини
Една от най-гласовитите и най-продавани певици за всички времена Марая Кери откри в Маями новото си световно турне със спектакъл, приличащ на истински маскен бал.

Изпълнителката с най-скъпи крака в света смая публиката със смяна на костюми, ефекти, много, много плът - тоалети, които включваха боксерки или бикини с изрязани горнища, и все пак - с феноменалния си глас.

Марая, която за последните месеци отслабна с повече от 15 килограма, не спря да танцува и да изпълнява акробатични фигури със своите танцьори.


Това е първото турне на певицата от 2003 г. 36-годишната Марая изживя истински ренесанс в кариерата си през изминалата година, след като излезе от дълбока криза и през февруари спечели две награди Грами за своя мултиплатинен албум „The Emancipation of Mimi".

Марая е нарекла турнето си "The Adventures of Mimi" („Приключенията на Мими“). Мими е нейното ново име-прякор, за което певицата твърди, че й носи щастие.


Маря, която е най-продаваният изпълнител на 90-те години на миналия век и най-продаваната дама на 2005 г., разби феновете си през своя 90-минутен концерт с класики като "Dreamlover" , "Always Be My Baby", "Hero", "My All“, както и нови парчета като „Shake It Off, We Belong Together и „It"s Like That“

Заедно с Марая на сцената излезе и рапъра Бъста Раймс и дългогодишният й колега и музикант Трей Лоренз.

Билетите за концертите на Марая струват между 20 и 130 долара (най-скъпите), което си е истинска евтиния, в сравнение с цените за шоутата на Мадона от сегашното й световно турне. Материалното момиче прибира средно по 300 долара на билет.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |