В новините
 
10.08.2006 09:22   Новината е видяна 4024 пъти
New Wave парти срещу трафика на хора в Бургас
Бургазлии и гости на града показаха съпричастност към проблема в бургаския клуб „Алиби”

"New Wave Go Home Party" събра освен верните wave фенове на Depeche Mode и Нова Генерация и представители на бургаския елит, сред които и националният селекционер Христо Стоичков. Анти-трафик партито бе четвърто поред в морската инициатива на Националната кампания за превенция трафика на хора в България. Българското събитие съвпада с представянето на новия сингъл "Loveblaster" на MO. – един от съорганизаторите и DJ на партито в клуб Алиби -Бургас. На осем екрана бяха прожектирани тематични видеоклипове - част от визуалната изложба „Трафик на хора – девет авторски позиции", представена в „Червената къща" в София в края на юни.


Междувременно информационни клипове за кампанията въртят ексклузивните медийни партньори на инициативата - музикална телевизия ММ и национална телевизия bTV, както и по FOX Life, GTV, TV „Веселина", ББТ, Канал 3, телевизия „Здраве".

Националната кампания за превенция трафика на хора, изпълнявана от КЕЪР България, е в рамките на проект "Превенция на трафика на хора чрез овластяване и повишаване на информираността". Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Община Виена, CARE Austria и SPÖ Frauen. Като част от международната хуманитарна организация, КЕЪР разглежда проблема с трафика на хора през призмата на човешките права.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |