В новините
 
10.08.2006 12:33   Новината е видяна 5920 пъти
Страстни каубойки и провокативни индианки „обяздиха” мъжките сърца в курорта Слънчев Бряг
Плейбойката Яна Грудова награди победителката в еротичното секси родео.

Екстравагантният show bar Select Holywood стана домакин на поредното издание на елитния конкурс FLIRT PLAYBOY CONNECTION.

Претендентките за титлата „Мис FLIRT на месеца” бяха оценявани от жури, председателствано от Яна Грудова, сексапилната плейбойка, която разтуптя мъжките сърца на тазгодишния PLAYMATE. Тя бе избрана единодушно за изразител на общото мнение от останалите членове на комисията – представители на водка FLIRT и уникалния с холивудския си интериор show bar Select Holywood, към който шоуто бе специално адаптирано.

Първи тур разкри един нов Див запад – Дивият запад на FLIRT PLAYBOY CONNECTION – горещ и sexy като духа на най-провокативната българска водка. Неустоими каубойки и обаятелни индианки се подготвиха за вечерта върху бика на водка FLIRT. Излизайки една срещу друга в борба за титлата, представителките на този SEXY SEXY FLIRT PLAYBOY ЗАПАД разкриха пред присъстващите без никакви задръжки своите еротични ездитни умения. Естествено животното бе укротено, съблазнено, обяздено и нежно хванато за... рогата.

Втори кръг разкри пред екзалтираната публика на хитовото заведение неподражаеми еротични сцени, запазена марка на спектакъла FLIRT-PLAYBOY Connection. Една по една претендентките за титлата се подготвиха за ИЗКУШЕНИЕТО, заигравайки се с греховната ябълка в спалнята на FLIRT Green apple. Плодът на греха и тук разпали страстите като кулминацията на нощта настъпи, когато изкусителната „ЕВА” Надя Боева разкри „райските” си прелести пред останалите без дъх адамовци в клуб Селект Холивуд.

За Мис FLIRT м. август беше коронясана 21-годишната Надя Боева от Пловдив. Красавицата плени журито с темпераментното си поведение на сцената и неподправен сексапил, за поддържането на който, по нейни думи, редовно тренира с приятеля си. Голяма е и страстта й към груповите спортове, доказателство за това е, че 8 години се е занимавала с футбол. Провокативната представителка на зодия Дева е завършила Хуманитарната гимназия в гр. Чирпан, а мечтата й е да стане топмодел, мечта, която след тази победа е на път да стане реалност.

Сърцата на публиката, разкъсани между многото плейгърли, в крайна сметка бяха положени в краката на пленителната Деница Минчева. Мис FLIRT на публиката, е на 18 г. и също от Пловдив. Завършила е Хуманитарната гимназия в родния си град, а мечтата й е да стане моден дизайнер. Обича плажа на любимия курорт, забавленията и... да флиртува на по чашка водка FLIRT Green apple – още едно доказателство, че модерната ЕВА предпочита ябълката да е течна и с изкусителен градус.

И този път купонът продължи до сутринта, като повече от 200 гости на ексцентричния show bar Select Holywood и още толкова зрители по улиците се насладиха на поредния спектакъл на веригата елитни нощни конкурси FLIRT PLAYBOY CONNECTION.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |