В новините
 
14.08.2006 08:19   Новината е видяна 3904 пъти
Над 4000 места в цялата страна за плащане на сметките към БТК
Клиентите могат да проверят на 0800 15 550 за най-близкото място за плащане на сметки

БТК се стреми да улесни максимално клиентите си при плащането на месечните сметки и непрекъснато разширява мрежата си от партньори, където плащането може да става по най-удобен за хората начин. Над 4000 са местата из цялата страна, където клиентите на БТК могат да извършат месечните си плащания към компанията.

Към момента това може да става както на касите на БТК, които са 131 в цялата страна, така и във всеки от близо 3000-те клона на “Български пощи”. Абонатите на домашни телефонни постове могат да заплащат сметките си от 14-то до 29-то число на календарния месец и на гишета в Стопанска инвестиционна банка (СИБанк), Обединена българска банка (ОББ), "Финанс инженеринг". Клоновете на тези банки, които събират сумите на гише, са над 300. Повече от 400 са и местата на партньорите на телекома Office 1 Superstore, Germanos и 2be, които събират месечните такси за телефон.

Абонатите на БТК могат да използват още банкоматите на Борика и ОББ, системите на Datamax и Transcard, както и разплащателните сметки на компанията в по-големите търговски банки.

Заплащането на задълженията в което и да е от 4000-те точки из цялата страна става без допълнително оскъпяване на сметката, независимо от мястото, в което абонатът реши за извърши разплащанията си към БТК.

Информация за местата, където може да платят задълженията си към телекома абонатите на БТК получават лично всеки месец на гърба на месечната си сметка. Още информация те могат да получат и на сайта на компанията: http://www.btc.bg/bg/dealers.php и http://www.btc.bg/bg/customer_sales.php. Всеки абонат, който се обърне към горещата телефонна линия 0800 15 550 също ще може да получи актуална информация за местата за събиране на сметките.

За информация, освен в БТК центровете продуктите на компанията се продават в още над 300 търговските обекта из цялата страна. Сред тях са тези на Office 1 Superstore, 2be, Germanos, Jeff, Технолукс, Da Da и други регионални дилъри.

Всички продукти на vivatel могат да бъдат закупени от търговските вериги Jeff, 2be, Мобил свят и Global Net Solutions, a предплатените пакети на мобилния оператор от БТК центровете, “Български пощи”, бензиностанциите на Shell, LUKoil и OMV, реповете в страната, магазините за хранителни стоки и аптеките.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |