В новините
 
14.08.2006 09:50   Новината е видяна 5216 пъти
Лозенец посрещна утрото със Санди Ривера
В клуб “Алкохол” в Лозенец, се състоя поредното четвърто парти от лятната фиеста NESCAFE FRAPPE SUMMER TOUR. В 23:00 часа нетърпеливи фенове изпълниха пространството пред клуба. За първи път култовото заведение в Лозенец стана свидетел на подобна гледка. 2000 почитатели на електронния саунд, чакаха търпеливо реда си, за да се насладят на енергичния електронен саунд на един от кралете на мелодичния хаус - Санди Ривера.

След 3-часов сет на диджей Хуан, точно в 2 часа след полунощ, зад пулта застана самият Ривера, който разгорещи до краен предел летните страсти на феновете от дансинга, поднасяйки им своя невероятен коктейл от енергични сетове и дълбоко хаус звучене.
Известният като един от новаторите в хаус музиката Санди Ривера, пристигна у нас по покана на
NESCAFE FRAPPE и клуб Ялта.
Роденият в Ню Йорк Ривера пристигна у нас в деня на партито от Лондон. Топ диджеят сподели, че е завладян изцяло от българската публика и че тя е една от най-преданите в цяла Източна Европа.

На 19 август в морската ни столица ще бъде закриването на NESCAFE FRAPPE SUMMER TOUR с грандиозно парти на Дейвид Моралес. Участието на Моралес на родна сцена ще е в рамките на провеждащия се за първи път в морската ни столицата DJs on the beach – ALPHA HOUSE FEST.

3-дневният DJ фест, който се организира от екипа на Алфа радио ще се проведе на емблематичната за града ВТОРА БУНА. В продължение на 48 часа зад пулта ще се изявят признати имена от световната и българска хаус сцена. Michael Simon (Майкъл Саймън), Ian Carey (Иън Кери), Syke`n`Sugarstarr (Сайк енд Шугарстар), Jerry Ropero (Джери Роперо), Denis The Menace (Денис дъ Менас) и Clubworxxx (Клубуъркс) са сред имената, които ще посетят морската ни столица по покана на Алфа радио. От българска страна на феста ще вземат участие диджеите Silver, Dian, Evelin, Double D, Deep George, Juan и Max Joy.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |